Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Lunch laten bezorgen

Lunch laten bezorgen? Gemakkelijk en snel!

Online lunch bestellen en op locatie laten bezorgen kun je gemakkelijk via de website van Daily’s Rivium. Wij voorzien dagelijks vele kantoorpanden in de omgeving van vers afgebakken broodjes, sandwiches en croissantjes. Naast heerlijk belegde broodjes hebben wij salades en huisgemaakte soepen. Speciaal voor grote groepen hebben wij lunchtafels. Een lunchtafel bestaat uit een variatie van onze belegde broodjes. Op deze manier maken wij het bestellen van een groepslunch nóg gemakkelijker. Speciale wensen? Uiteraard kunnen wij hierop inspelen.

Waarom is lunchen belangrijk?

Naast ontbijt is de lunch een belangrijke maaltijd op de dag. Zeker wanneer je hard aan het werk of de studie bent. Het is een moment van rust en opladen voor de rest van de dag. Daarnaast is goede en gezonde voeding van belang voor:

  • De hersenen
  • Verbeteren van de concentratie
  • Lichaam voorzien van voedingsstoffen
  • Het opdoen van nieuwe energie

Een gezamenlijke lunch op kantoor is niet alleen van belang voor ons lichaam, het draagt ook bij aan meer werkplezier. Wij zeggen ook wel: wie samen pauzeert kan beter samenwerken.

Hoe kan je lunch bestellen?

In een paar eenvoudige stappen kan je lunch via onze website bestellen. Ga naar de pagina bestellen. Klik op de gewenste categorie. Voor broodjes ga je naar ontbijt en lunch. Hier zie je in een overzicht welke broodjes er allemaal te bestellen zijn. Voor elk broodje geldt dat je een keuze kan maken uit verschillende broodsoorten zoals: Barra Gallega, Sandwich, wit en bruin bolletje. Voor de Sandwich geldt een meerprijs en voor het bruine en witte bolletje een minderprijs. De prijs die weergegeven is geldt voor een Barra Gallega.

Liever telefonisch of per mail jouw bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. Met onze bezorgservice brengen wij de lekkerste broodjes op locatie. Onze broodjes worden vers afgebakken en rijkelijk belegd met goede producten. Door dit in combinatie met onze service zijn wij een bekend begrip in het Rivum.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Lunch laten bezorgen

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0