Tekst - Postcode gebied
Bestel nu online, lekker en snel!

Wij leveren in de postcode gebieden Rotterdam 3061 tot en met 3067, 3078, Capelle 2901 tot en met 2903 en 2909. Mocht je daar net buiten vallen neem dan contact met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  • Kies uw gewenste bezorgtijd!

 

ONS MENU

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Producten
Tekst / Bestellen

Bestellen

Het lekkerste van Daily’s maar dan thuis?

Terwijl jij doorknalt aan je scriptie, vergadert met collega’s of een dagje languit op de bank ligt bestel je jouw lunch online! Al jouw favoriete Daily’s broodjes worden vers bereid en op verzoek bezorgd. 

Bij Daily’s zorgen we er graag voor dat jij jouw dag goed doorkomt. Dat doen wij met de lekkerste Giraffe koffie, verse broodjes, huisgemaakte salades en gezonde shakes. Een lekkere, rijkelijk belegde BARRA GALLEGA (traditioneel Spaans stokbrood op steen gebakken) met gerookte zalm? Of een lekkere SANDWICH (Authenthiek meergranenbrood uit de Ardennen) met eitruffelsalade en parmezaanse kaas? Met onze online lunchservice kun je gemakkelijk via onze website bestellingen plaatsen.

Lekker gezond, lekker vers, lekker makkelijk, lekker thuis en lekker op het werk! 
 

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0