Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Huren locatie

Feesten & Partijen

Huur onze locatie!

‘Een plek om je thuis te voelen’

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid. Van een groepslunch tot bedrijfsborrel, wij houden wel van een feestje!

Hapje en drankje

Wij hebben dé locatie voor een kleine of grootschalige bijeenkomst voor jou. Een vrijdagmiddagborrel ter afsluiting van de werkweek? Een jubileum? Vier dit met een uitgebreide borrel inclusief hapjes en drankjes. Afhankelijk van jullie wensen kunnen wij een arrangement samenstellen. Zo kunnen wij lekkere Sugo Pizza serveren in combinatie met heerlijke wijnen. Beslist goede ingrediënten voor een gezellige borrel! Zelf de slingers ophangen of volledig laten decoreren? Zelf muziek draaien of ons laten bepalen? Wij staan open voor al jouw ideeën en wensen. 

Van zakelijke evenementen tot familiefeesten

Wil je een locatie huren in het Rivium? Daily’s is dé plek om samen te komen.

Onze gezellige locatie is 7 dagen per week te gebruiken voor o.a.:

  • Netwerkbijeenkomsten
  • Borrels
  • Verjaardagsfeesten
  • Workshops
  • Meetings
  • Babyshowers
  • Vergaderingen
  • Lezingen

You name it! Huur onze locatie voor jouw feest naar wens, terwijl wij voor de hapjes en drankjes zorgen.

Groepslunch

Een meeting organiseren met een goed verzorgde lunch? Een verjaardag vieren? ‘At Daily’s we love to celebrate’! Daarnaast worden we blij van een goede lunch. Met veel plezier bereiden wij de lekkerste verse broodjes, salades en sapjes. Wil jij komen genieten met een groep? Speciaal voor jullie kunnen wij een lunchtafel samenstellen. Gezellig met familie of een grote groep collega’s, iedereen is welkom bij onze gastvrije ontmoetingsplek. Een plek waar je je thuis voelt.

Er is altijd wel een reden voor een feestje. Mogelijkheden en opties zijn er genoeg, wij denken graag met je mee.

 

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0