Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Huren locatie

Feesten & Partijen

‘Een plek om je thuis te voelen’

Locatieverhuur in Capelle aan den IJssel
Op zoek naar de perfecte locatie voor je volgende evenement in Capelle aan den IJssel? Daily's Rivium biedt een unieke en sfeervolle setting voor elk type gelegenheid. Of je nu een zakelijk evenement, een intieme familiebijeenkomst of een levendige feestavond plant, onze locatie past zich aan jouw behoeften aan. Gelegen nabij Rotterdam, combineert Daily's gemakkelijke bereikbaarheid met de charme van een gezellige 'huiskamer'. Met ons flexibele aanbod en de mogelijkheid om je eigen catering te regelen, zorgen wij ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt. Kies Daily's Rivium voor een locatie die even uniek is als jouw evenement.

Met ons prachtige terras, ruime gratis parkeergelegenheid en centrale locatie zijn we de ideale plek voor elke zakelijke of familiale gelegenheid. Of het nu gaat om een groepslunch of een bedrijfsborrel, wij zijn altijd in voor een feestje

Van zakelijke evenementen tot familiefeesten

Wil je een locatie huren in het Rivium? Daily’s is dé plek om samen te komen.

Onze gezellige locatie is 7 dagen per week te gebruiken voor o.a.:

  • Netwerkbijeenkomsten
  • Borrels
  • Verjaardagsfeesten
  • Workshops
  • Meetings
  • Babyshowers
  • Vergaderingen
  • Lezingen

You name it! Huur onze locatie voor jouw feest naar wens. We moedigen je aan om je eigen hapjes en drankjes mee te nemen, maar als de behoefte er is, kunnen wij ook zorgen voor catering. Alles om jouw evenement perfect te maken!

Jouw evenement met eigen catering

Bij Daily’s Rivium staat jouw evenement centraal. Je hebt volledige vrijheid om de ambiance te creëren die je wenst door eigen eten en drinken mee te nemen. Of het nu gaat om een jubileum, een zakelijke conferentie of een gezellig samenzijn, onze locatie biedt de perfecte achtergrond. Wij bieden de ruimte, jij brengt de sfeer! Voel je op je gemak en laat het evenement weerspiegelen wie jij bent. Bij Daily’s vier je het precies zoals jij het voor ogen hebt!

Er is altijd wel een reden voor een feestje. Mogelijkheden en opties zijn er genoeg, wij denken graag met je mee.

 

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0