Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Capelle aan den IJssel

Laat je lunch bezorgen in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar de lekkerste broodjes voor bij je lunch in Capelle aan den IJssel of omgeving? Bekijk dan eens de heerlijke verse broodjes van Daily’s Rivium! Lunch laten bezorgen in Capelle aan den IJssel was nog nooit zo makkelijk en lekker. Bij Daily’s Rivium zijn we trots op onze menukaart en onze lekkere verse broodjes. Je bestelt elke dag vanaf 10:30 tot 14:00 onze heerlijke broodjes. Wil je zeker weten dat de broodjes op tijd zijn? Bestel dan in ieder geval voor 11:00 zodat wij nog ruim de tijd hebben om de broodjes vers af te bakken en de bestelling rond kunnen maken. Bekijk onze menukaart en geniet!

De lekkerste verse broodjes tijdens je lunch in Capelle aan den IJssel

Bij Daily’s Rivium bereiden we alleen de meest verse broodjes. We bakken de broodjes vers af en beleggen ze met verse ingrediënten voor de lekkerste smaak bij je lunch. Wist je al dat we ook elke week een nieuw broodje van de week voor je samenstellen? Bekijk alle mogelijkheden op onze website. Het is ook mogelijk om een grote schaal broodjes of lunchtafel te laten bezorgen voor tijdens vergaderingen of andere gelegenheden.

Heerlijke broodjes en andere opties

Naast onze heerlijke verse broodjes heeft Daily’s Rivium ook een ruim assortiment aan gezonde salades, lekkere sapjes of zelfs een gezonde pizza! Je lunch laten bezorgen in Capelle aan den IJssel wordt zo wel erg lekker! Onze gezonde pizza’s bevatten een heerlijke unieke bodem met veel eiwitten en weinig koolhydraten en vetten. Dus geen zin om te koken in de avond, bestel dan onze heerlijke pizza’s van Sugo!

Makkelijk besteld en snel bezorgd in Capelle aan den IJssel

Werk of woon je net buiten Capelle aan den IJssel of omgeving Rivium maar wil je toch onze lekkere broodjes laten bezorgen? Bij Daily’s Rivium zijn we erg flexibel en helpen we je graag. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Lunch laten bezorgen | Capelle aan den IJssel

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0