Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Rivium

Lunch laten bezorgen in Rivium

Lunch laten bezorgen op kantoor in de buurt van Rivium? Waar, hoe en wanneer? Daily’s Rivium is niet alleen een fijne, lekkere en gezellige lunchspot. Ook bieden wij snelle bezorgservice in de omgeving van Rivium en daarbuiten. Op onze website vind je ons lekkere assortiment broodjes, salades en soepen. Maar ook lekkernijen, sappen en verschillende dranken. Door een account aan te maken kun je snel en gemakkelijk jouw lunch bestellen en laten bezorgen. Kies de gewenste broodjes en wij gaan aan de slag. Hebben jullie een vergadering? Een grote schaal broodjes nodig? Speciaal voor deze wens hebben wij de lunchtafels. Bekijk en bestel deze hier.

Super snel en makkelijk

Bij Daily’s Rivium kun je dagelijks vers lunch laten bezorgen. Dit kan super snel en makkelijk. Wel raden wij aan om de bestelling voor 11:00 uur te plaatsen. Dan kunnen wij garanderen dat we het op het gewenste tijdstip kunnen bezorgen. Aangezien we de broodjes vers afbakken hebben we tijd nodig om de bestelling te maken. Vers afgebakken broodjes, sandwiches en croissantjes zijn immers het allerlekkerst. Naast de gemakkelijke en fijne service van bestellen vinden wij kwaliteit belangrijk. Om een goede indruk te geven van wat je bij ons kan bestellen hebben wij de broodjes, salades enz. op de foto gezet. Op de bestelpagina kun je dus gemakkelijk per categorie zien wat je bestelt en krijgt. Geen verassingen dus!

Bezorging in Rivium en omgeving

Daily’s is gevestigd in het Rivium. Dit is een bedrijvenpark in de gemeente Capelle aan den IJssel. Nu wordt er ook wel gesproken over Het Nieuwe Rivium. Steeds meer kantoorpanden worden ontwikkeld en omgebouwd naar woningen. Zo ook het pand waar wij gevestigd zijn. Vanuit onze lunchroom in het Rivium bezorgen wij in Rivium en omgeving. Val je net buiten ons gebied? Bel dan gerust! In overleg bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen.

  • Snelle bezorgservice
  • Vers afgebakken broodjes
  • Gezonde salades
  • Healthy sapjes
  • Lunchtafels

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Lunch laten bezorgen | Rivium

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0