Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Bedrijfslunch

Bedrijfslunch voor jou en jouw collega’s

Een vergadering, bijeenkomst of cursus? Een heerlijke verse bedrijfslunch bezorgd bij jullie op kantoor? Het team van Daily’s Rivium zorgt er graag voor dat er dagelijks, wekelijks of bijvoorbeeld maandelijks een lunch voor jullie klaar staat. Afhankelijk van jouw wensen bezorgen we vers afgebakken broodjes, salades, sappen en meer bij jou op kantoor. Benieuwd naar ons assortiment? Op onze website kun je onze menukaart bekijken. Op de bestelpagina zie je tevens foto’s bij de te bestellen producten. Zo weet je vooraf wat voor lekker broodje je kunt verwachten. Vis, vlees of Vega? Ons aanbod is gevarieerd en gezond.

Lekker gezond

Goede voeding is belangrijk voor onze gezondheid. Door het eten van gezonde voeding zijn we niet alleen gezonder maar ook fitter en minder vaak ziek. Ook is het concentratievermogen beter. Genoeg redenen om ook tijdens werk aandacht te besteden aan lekker gezond eten. Tussen het aanbod van snoepautomaten, snacks en koeken kan gezond eten op werk soms een uitdaging zijn. Daarnaast kan de lunch er tijdens drukke dagen weleens bij in schieten. Via onze website bestel je gemakkelijk en snel een gevarieerde en healthy lunch. Wij komen dit vervolgens op het gewenste tijdstip bezorgen zodat jullie niet te deur uit hoeven. Toch liever een ommetje maken? Ook wandelen is immers gezond. Door de bestelling via de website te plaatsen zorgen wij ervoor dat deze op het gewenste tijdstip klaar staat. Zo heb je voorrang op de rij.

Waarom een salade?

Naast het gevarieerde aanbod broodjes hebben we diverse salades. De salades zijn niet alleen super lekker maar ook super gezond. Het gezondheidsnet geeft aan dat salades:

  • Boordevol vitamines zitten
  • Meestal minder calorieën bevatten (afhankelijk van de soort salade)
  • Een bron van vezels zijn
  • Belangrijke mineralen bevatten
  • Zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel

Welke salades je bij Daily’s Rivium kunt bestellen vind je hier.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Bedrijfslunch

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0