Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Rivium

Kom langs voor een heerlijke bedrijfslunch bij Daily’s Rivium!

Daily’s Rivium is dé plek voor een heerlijke bedrijfslunch net buiten het drukke centrum van Rotterdam. Kom samen met je collega’s langs voor een lekkere bedrijfslunch en wij zorgen voor de rest. Geniet van een lekker vers sapje of een kopje koffie met één van onze vers bereide broodjes. Of je nu langskomt voor een ontbijtje, bedrijfslunch of een (middag) borrel, Bij Daily’s Rivium zorgen wij ervoor dat je even heerlijk kunt ontspannen.

 

Nieuwsgierig naar onze menukaart voor je bedrijfslunch?

Bij Daily’s Rivium zijn we trots op onze menukaart en onze lekkere verse producten. Bij Daily’s Rivium vinden we het belangrijk dat onze producten vers zijn en daarom worden onze broodjes elke dag vers voor je afgebakken. We beleggen speciaal voor jou onze broodjes met verse producten voor de heerlijkste smaak bij je bedrijfslunch. Elke week is er een nieuw broodje van de week die je even moet komen proeven! Bekijk onze menukaart om erachter te komen wat er nog meer aangeboden wordt. Eet smakelijk alvast!

 

Bedrijfslunch op locatie of in de zaak van Daily’s Rivium?

We nodigen je graag uit om langs te komen in onze prachtige zaak voor een heerlijke bedrijfslunch maar het is ook mogelijk om onze heerlijke broodjes te laten bezorgen in omgeving Rivium. Bestel onze lekkere broodjes via onze webshop en dan komen we de complete bedrijfslunch leveren bij jou aan kantoor. Zo geniet je van onze lekkere broodjes tijdens je bedrijfslunch en hoef je niet eens de deur uit! Je kunt de bedrijfslunch ook bestellen en afhalen bij onze zaak zodat je niet in de rij hoeft te wachten.

 

Daily’s Rivium is ook beschikbaar als werkplek tijdens je bedrijfslunch

Vind je het fijn om te werken in koffietentjes en lunchrooms? Bij Daily’s Rivium ben je van harte welkom om te genieten van een heerlijke bedrijfslunch en ondertussen even te werken. Er is genoeg plek voor jou en je laptop zodat je kunt werken en ondertussen geniet van onze heerlijke drankjes en broodjes.

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Bedrijfslunch | Rivium

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0