Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Rotterdam

Bedrijfslunch in Rotterdam? Maak kennis met Daily’s Rivium! 

Bij Daily´s ben je aan het juiste adres voor een heerlijke bedrijfslunch in Rotterdam. Aan de rand van Rotterdam bevindt zich het (nu nog) bedrijventerrein het Rivium. In het pand ‘Rive Republic’ vind je onze gezellige ontbijt en lunchzaak Daily’s. Wij maken dagelijks verse broodjes, salades en meer klaar. Hoe lekker is het om na een drukke ochtend even naar buiten te gaan en een heerlijke verse lunch te halen? Onze zaak is een fijne en gezellige plek waar je even kan ontspannen en de drukte van de dag kan vergeten. Na de lunch nog even werken? Er is voldoende plek voor jou en je laptop! 

Geniet van een bedrijfslunch in Rotterdam met je collega's 

Het is goed om je werkdag in Rotterdam te breken door even naar buiten te gaan. Frisse lucht doet je goed en geeft je weer nieuwe energie en inspiratie voor de rest van de dag. Onze centraal gelegen locatie, met grote tuin, biedt een relaxte en fijne sfeer waar je écht even tot rust kan komen. De stoere en robuuste inrichting zorgt voor huiselijke gezelligheid op een trendy manier. Kom met je collega's langs voor een luxebroodje huisgemaakte Ei-truffelsalade met Avocado en Parmezaanse kaas, een gezond sapje of een goed ‘bakkie’ koffie in Rotterdam, wij bereiden het allemaal vers. Vers is iets wat wij ook belangrijk vinden. Daarom bakken wij onze broodjes dagelijks af in onze speciale oven. Dit zorgt ervoor dat de smaak van onze gerechten optimaal is en je écht proeft dat alles vers gemaakt is. Geen tijd om naar buiten te gaan in Rotterdam, maar wel wil genieten van onze broodjes? In onze webshop kan je jouw broodje bestellen en afhalen, of het door ons laten bezorgen! 

Bestel je bedrijfslunch in Rotterdam via onze webshop 

Het is bij Daily's ook mogelijk om jouw favoriete broodje te bestellen in onze webshop. We snappen het als je niet altijd tijd hebt om langs te komen, dus hierin willen we je graag tegemoetkomen! Bestel jouw broodje in onze webshop en wij zorgen ervoor dat jouw broodje klaarligt. Als je de bestelling via de webshop plaatst, hoef je niet in de rij te staan. Wij zorgen er gewoon voor dat alles klaar staat wanneer jij dat wil. Of laat jouw bestelling door ons bezorgen bij jou in Rotterdam.  

Bedrijfslunch en event 

Wil je graag met het hele bedrijf langskomen voor een lunch, event of een maandelijkse vrijmibo? Wij staan graag voor je klaar! Onze locatie in Rotterdam is dan ook af te huren voor events, vrijmibo's en meer. Neem contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wij horen het graag! 

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Bedrijfslunch | Rotterdam

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0