Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Capelle aan den IJssel

Bedrijfslunch in Capelle aan den IJssel? Maak kennis met Daily’s Rivium!

Ontbijt, lunch of borrel? Graag regelen wij de lekkerste ingrediënten. Bij jullie op locatie of in onze gezellige zaak. Daily’s Rivium is hét adres voor een bedrijfslunch. Perfect voor bedrijven in de buurt van Capelle aan den IJssel en omgeving. Onze zaak is een fijne en gezellige plek waar je even kunt ontspannen en de drukte van de dag vergeten. Met een fijn terras, veel (en gratis) parkeergelegenheid en centrale ligging zijn wij een topspot voor bedrijven. Na de lunch nog even werken? Er is voldoende plek voor jou en je laptop.

Opladen met een bedrijfslunch

Met een goede lunch tussen de middag krijg je weer energie om de rest van de dag te kunnen presteren. Of je nu zin hebt in een luxe broodje huisgemaakte Ei-truffelsalade met Avocado en Parmezaanse kaas, een gezond sapje of een goed ‘bakkie’ koffie, wij bereiden het vers. Vers is iets wat wij belangrijk vinden. Daarom bakken wij onze broodjes dagelijks af in onze speciale oven. Wij doen er alle aan om jou en jouw collega’s te voorzien van voldoende energie voor de rest van de dag. Geen tijd om langs te komen? Neem het dan mee of laat het bezorgen.

Bedrijfslunch bestellen via de webshop

Geen tijd om naar ons toe te komen? Via de webshop van Daily’s Rivium kun je gemakkelijk heel veel lekkers bestellen en laten bezorgen. Dit doen wij in Capelle aan den IJssel en omgeving. Al onze broodjes, salades en drankjes zijn tevens af te halen. Als je de bestelling via de webshop plaatst hoef je niet in de rij te staan. Wij zorgen er gewoon voor dat alles klaar staat wanneer jij dat wilt.

Bedrijfslunch en event

Op zoek naar een locatie in de buurt van Capelle aan den IJssel voor een bedrijfslunch en event? Een bedrijfsborrel, presentatie, vergadering of iets anders? Het is mogelijk om onze centraal gelegen en gezellige locatie te gebruiken voor diverse events. Graag bespreken we alle mogelijkheden.

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Bedrijfslunch | Capelle aan den IJssel

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0