Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Lunch bestellen

Lunch bestellen

Lekkere lunch bestellen die snel en vers bezorgd wordt? Daily’s Rivium is dé broodjeszaak van de omgeving en specialist in de lekkerste belegde broodjes, salades, lunch boxes en koffietafels. Via onze website kan er 24/7 online besteld worden. Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag tussen 10:30 en 14:00 uur (Momenteel zijn wij voor onbepaalde tijd gesloten). Liever op een ander tijdstip lunch bestellen en laten bezorgen? Bij ons kan alles in overleg. Ons team staat met liefde en plezier klaar om lekkere en gezonde lunches te verzorgen. Hoe werkt het?

Bij de afrekenpagina kun je kiezen uit laten bezorgen of afhalen. Ook kun je een gewenste datum en tijdstip kiezen.

Waarom is lunchen belangrijk?

Een goed verzorgde lunch op kantoor, daar zijn we goed in bij Daily’s Rivium. Een lunch tijdens een drukke werkdag is meer dan een maaltijd. Het zorgt voor een ontspannen momentje en energie voor de rest van de (werk)dag. Het maakt je ook wel productiever en scherper. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat de productiviteit daalt bij medewerkers die niet goed lunchen. Eet je overdag gezond? Dan breng je jouw werkdagen niet alleen productief door maar zit je ook nog eens lekkerder in je vel.

  • Zorgt voor ontspanning
  • Meer energie
  • Productiever
  • Scherper
  • Lekkerder in je vel!

Lunch bestellen bij Daily’s Rivium

Onze broodjes en salades worden bereid met verse en goede ingrediënten. Luxe vleeswaren, vegetarische producten, hartig, zoet, een zacht puntje, Authentiek meergranen brood of een Barra Gallega. Afhankelijk van jouw wensen kun je onze broodjes en salades op verschillende manieren bestellen. Per stuk maar ook schalen zijn mogelijk. Speciaal voor vergaderingen en andere gelegenheden hebben wij de lunchtafels. Verse broodjes in combinatie met een gezond sapje!

Gezonde pizza als lunch?

Naast de broodjes en salades zijn de welbekende Sugo pizza’s verkrijgbaar bij Daily’s Rivium. Een Sugo Borrelbox is perfect om te delen tijdens bedrijfslunches, borrels enz. Onze pizza’s onderscheiden zich door de heerlijke bodems die veel eiwit en weinig koolhydraten en geen vetten bevatten.

Vragen of speciale wensen? Neem contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Lunch bestellen

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0