Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Rivium

Heerlijke lunch bestellen bij Daily’s in Rivium

Ben je toe aan een heerlijke lunch voor jouw en je collega’s? Bestel dan de lekkerste broodjes voor bij je lunch van Daily’s uit Rivium. Daily’s bezorgt jouw broodjes in Rivium en omgeving. Maak een keuze uit één van de vele lekkere verse broodjes, lunch boxes of salades en voeg ook één van onze verse koude dranken toe om de lunch compleet te maken. Je kunt elke werkdag je lunch bestelen bij Daily’s tussen 10:30 en 14:00 (Momenteel zijn wij voor onbepaalde tijd gesloten) of overleg met ons team wanneer je liever een ander tijdstip wenst. Wacht niet langer en haal onze heerlijke verse broodjes naar jouw kantoor.

Waarom de lunch bestellen van Daily’s in Rivium?

Bij Daily’s zijn we trots op onze menukaart en dat laten we graag merken. Wanneer je jouw lunch bestellen gaat, zorgen wij voor de verse bereide broodjes tijdens de lunch. Ervaar zelf onze heerlijke vers afgebakken broodjes die speciaal voor jou belegd zijn met verse ingrediënten. Wist je al dat jij en je collega’s meer productief zijn na het eten van een lekkere verse en gezonde lunch?

Wat zijn de opties voor de lekkerste lunch?

Maak een keuze voor een heerlijk vers belegd broodje van Daily’s terwijl jullie samen je lunch bestellen. Kies voor Vega, voeg boter toe aan je broodje en maak een keuze uit het soort broodje zoals:

  • Barra Gallega
  • Sandwich
  • Wit Bolletje
  • Bruin bolletje

De broodjes worden hierna vers belegd met de door jouw gekozen toppings. Bij Daily’s zorgen we ervoor dat de broodjes heerlijk vers worden bezorgd in Rivium zodat jullie samen genieten van de heerlijke lunch. Je kunt bij Daily’s ook een lunchtafel bestellen voor bij vergaderingen of andere gelegenheden.

Vragen of speciale wensen?

Heb je nog speciale wensen of vragen over onze broodjes of de lunch? Je kunt ons telefonisch bereiken via “010 2542676” of contact met ons opnemen via de website. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jouw heerlijke lunch te bereiden en bezorgen in Rivium!

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Lunch bestellen | Rivium

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0