Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Locatie huren

Locatie huren in Rotterdam?

Ben jij binnenkort jarig? Iets te vieren met het bedrijf? Of een andere reden voor een feestje? Bij Daily’s Rivium kan je dat vieren. Daily’s Rivium is een fijne locatie in het Rivium, goed bereikbaar en dichtbij de A16. Het is een gezellig zaakje waar alle elementen, die nodig zijn voor een geslaagd evenement, aanwezig zijn. Bij ons kun je het hele jaar door genieten van een relaxte sfeer. Daarnaast is Daily’s volledig af te huren. Een plek voor jou en jouw gasten alleen. Ideaal wanneer je een besloten feest wilt houden.

We denken graag met je mee

Of je nu komt voor een heerlijke giraffe koffie, een uitgebreide lunch of een bedrijfsborrel, wij zijn dé plek! Onze mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. Een locatie huren voor een feestje en diner? Een gezellige vrijdagmiddagborrel met een klein hapje? Van een ruim tot beperkt budget, wij denken graag met je mee. Elke vergadering, borrel of andere gelegenheid zullen wij tot in de puntjes verzorgen. Flexibiliteit en kwaliteit staat bij ons voorop.

Sfeer proeven?

Wil jij sfeer proeven? Kom dan gezellig bij ons langs. Daily’s Rivium ligt aan de Rivium 1e straat, net buiten het drukke centrum van Rotterdam. Wij zijn van ma t/m vrij open van 09:00 - 21.00 uur en op za t/m zo & feestdagen van 10:00 - 21:00 uur. Wil je buiten deze tijden iets komen vieren? Onze locatie kan je zowel tijdens als buiten openingstijden huren. Kom eens binnenlopen en ontdek wat wij allemaal kunnen betekenen.

Voordelen

Dankzij de fijne sfeer en inrichting, uitstekende bereikbaarheid en onze service zijn wij dé ideale locatie in de omgeving van Rotterdam om te huren. Samen stellen we een passend arrangement samen om van jouw feestje een onvergetelijke ervaring te maken.

Locatie huren bij Daily’s Rivium biedt de volgende voordelen:

  • Net buiten het drukke centrum van Rotterdam
  • Fijne sfeer, zowel binnen als buiten
  • Diverse opstellingen mogelijk
  • Arrangementen en maatwerk
  • Gratis en veel parkeergelegenheid

Locatie huren in Rotterdam voor een feestje, vergadering, babyshower of andere gelegenheid? Kom langs!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Locatie huren

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0