Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Rotterdam

Locatie huren in de buurt van Rotterdam

Locatie huren in de buurt van Rotterdam voor een  zakelijke- of familiaire gelegenheid? Naast ontbijt- en lunchzaak is Daily’s Rivium dé perfecte evenementenlocatie. Of het nu gaat om een netwerk-, bedrijfsborrel, verjaardag of babyshower, jij en je vrienden, collega’s en familieleden zijn van harte welkom. Van een wijntje met Sugo Pizza tot een uitgebreide lunch met vers afgebakken broodjes. Of je nu met zes, zestien of zesentwintig mensen komt, wij regelen alles van A t/m Z. Van hapjes tot drankjes en versiering. Liever zelf de slingers ophangen? Een speciale taart meenemen? Wij zijn de moeilijkste niet. Bij ons kan alles in overleg.

Feestje?

Elk feestje is anders. Zó ook de invulling. Samen met jou bepalen we hoe de invulling eruit komt te zien. Wat wordt er geschonken? Wil je een arrangement of andere vorm? Wat de reden en invulling van het feestje ook is, onze locatie biedt sfeer, gezelligheid en warmte. Een plek om je thuis te voelen. Een modern ingerichte ruimte, hippe aankleding en een groot groen terras. Bij mooi weer kun je hier lekker genieten van het zonnetje.

Vergaderingslunch?

Uitgebreid lunchen en vergaderen tegelijk? De beste vergaderlunch is een lunchtafel bereid door team Daily’s. Een tafel vol lekkere, rijk belegde broodjes, goed gevulde salades en healthy sapjes. Liever vergaderen aan het begin van de dag? Kies dan voor een vergaderontbijt. De Giraffe koffie, ontbijtbowl en vers afgebakken croissantjes zorgen beslist voor een energieboost.

Locatie in de buurt van Rotterdam

Door de centrale ligging, net buiten het drukke centrum van Rotterdam, is het voor iedereen goed bereikbaar. Voor degene die bobben hebben we voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is onze inrichting sfeervol en flexibel. Dit betekent dat we alle tafels en stoelen naar wens kunnen verplaatsen.

  • Centraal gelegen in de buurt van Rotterdam
  • ruime (gratis) parkeergelegenheid
  • Bijzondere en inspirerende omgeving
  • Sfeervolle en flexibele inrichting
  • Groot terras

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Locatie huren | Rotterdam

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0