Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Rivium

Locatie huren in Rivium? 

Heeft u een locatie nodig in het Rivium voor bijvoorbeeld een zakelijke- of familiaire gelegenheid? Wij komen u graag tegemoet! Naast dat wij op dagelijkse basis ontbijt- en lunchgerechten maken, is onze locatie in het Rivium ook te huren voor feestjes. Een bedrijfslunch, borrel of een verjaardag, het is allemaal mogelijk bij ons. Wat uniek is aan Daily's Rivium, is dat wij een intiem, gezellig en huiselijke locatie hebben. Perfect voor een intiem feest waarbij iedereen met elkaar kan bijkletsen, zowel in onze tuin bij mooi weer als binnen waar het lekker warm is.  

Heerlijke hapjes op jouw feestje in het Rivium 

Bij evenementen vinden wij het heel leuk om met jou na te denken over passende hapjes. Of het nu gaat om een lunch of een borrel, wij creëren ook graag een feestje in jouw mond. Denk hierbij niet aan een simpele bittergarnituur, maar heerlijke gerechtjes die wij vers in de keuken maken. Of je nu met zes, zestien of zesentwintig mensen komt, wij zijn heel flexibel en houden graag rekening met jouw wensen. Liever zelf de slingers ophangen? Een speciale taart meenemen? Wij zijn de moeilijkste niet. Bij ons kan alles in overleg! 

Feestje in het Rivium? 

Elk feestje is anders, zo ook de invulling. Wij laten onze creativiteit graag los bij het organiseren van jouw evenement. In overleg met jou bepalen we hoe de invulling er precies uit komt te zien. Wat vinden de gasten lekker om te drinken bijvoorbeeld? Zijn er mensen aanwezig met speciale dieetwensen? Voor elke mogelijkheid kunnen wij een mooi plan maken. Onze locatie in het Rivium biedt sfeer, gezelligheid en warmte. Echt een plek om je thuis te voelen. Een modern ingerichte ruimte, hippe aankleding én een groot groen terras. Bij mooi weer kun je hier dan ook heerlijk genieten van het zonnetje. 

Zakelijke lunch 

Naast feestjes zijn wij ook te huren voor zakelijke evenementen. Zoek je een locatie om te vergaderen en lekker met elkaar te lunchen? Daily's Rivium staat voor je klaar. In onze keuken maken wij op jouw verzoek een lekkere lunch klaar. Deze kunnen wij tijdens de vergadering serveren of vooraf al voor u klaarzetten, zodat je ongestoord kan vergaderen. Liever vergaderen aan het begin van de dag? Kies dan voor een vergaderontbijt. De Giraffe koffie, ontbijtbowl en vers afgebakken croissantjes zorgen beslist voor een energieboost en zorgen voor een goed verloop van de vergadering mét nog energie voor de rest van de dag. 

Locatie te huur in het Rivium 

Door de centrale ligging op het bedrijventerrein in het Rivium, net buiten het drukke centrum van Rotterdam, is het voor iedereen goed bereikbaar. Voor degene die bobben hebben we ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is onze inrichting sfeervol en flexibel. Dit betekent dat we alle tafels en stoelen naar wens kunnen verplaatsen. Geniet van de voordelen die onze locatie in het Rivum biedt: 

  • Centraal gelegen in de buurt van Rivium 

  • Ruime (gratis) parkeergelegenheid 

  • Bijzondere en inspirerende omgeving 

  • Sfeervolle en flexibele inrichting 

  • Groot terras 

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Locatie huren | Rivium

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0