Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Feestlocatie huren

Feestlocatie huren?

Feestjes vier je bij Daily’s Rivium. De perfecte, intieme feestlocatie in het Rivium. Voor verjaardagen, kinderfeestjes, babyshowers, jubileums en andere feestjes is onze kleine feestlocatie ideaal. Centraal gelegen vlakbij Rotterdam. Wil je een feestlocatie volledig huren? Wij bieden:

  • Een sfeervolle ruimte
  • Groot terras
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Arrangementen op maat
  • Vele mogelijkheden naar wens

Naast de sfeervol ingerichte binnenruimte beschikken wij over een ruim terras waar kan worden genoten van de zon. Tafels en stoelen om te eten, statafels of juist meer ruimte om te staan en te dansen? Wij delen het in zoals jij dat voor ogen hebt. Zo zijn onze picknicktafels perfect voor een kinderfeestje.

Feestlocatie met catering

Bij ons huur je de feestlocatie inclusief catering. Wij beschikken over een lekker assortiment hapjes en drankjes. Van luxe broodjes, salades en soepen tot de bekende Sugo pizza’s. Van wijn, bier en fris tot likeurtjes en de allerlekkerste Giraffe koffie. Indien je een feestje wilt organiseren nodigen wij je vooraf graag uit om de wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen maken wij een passend arrangement. Uitgebreide lunchtafels, een high tea, borrelhapjes? Wij hebben alle ingrediënten voor een geslaagd feest.

Locatie bedrijfsfeest

Als je op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsfeestje of andere zakelijke bijeenkomst bieden wij uitkomst. Onze locatie, centraal gelegen in het Rivium, biedt volop mogelijkheden. Wil je een informele vrijdagmiddagborrel? Of liever uitgebreid lunchen aan een lang gedekte tafel? Wij bieden een plek van ongekende mogelijkheden. Een plek voor ontbijt en lunch, een restaurant en een ruim, groen terras. Een plek waar elk soort bedrijfsfeest kan plaatsvinden.

Gratis parkeren en coronaproof feesten

Of je nu met vrienden, familie of het bedrijf wilt komen, wij bieden een geweldige plek voor iedereen. Alles is coronaproof in te richten. Daarnaast is er ruime, gratis parkeergelegenheid. Heb je interesse om feest bij ons te vieren? Neem dan contact met ons op. Daily’s is dé plek in het Rivium waar een ongedwongen sfeer hangt. Nét buiten de drukte van Rotterdam centrum.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Feestlocatie huren

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0