Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Capelle aan den IJssel

Feestlocatie huren in omgeving van Capelle aan den IJssel?

Feestlocatie huren in Capelle aan den IJssel? Voor wie een intieme, centraal gelegen en gezellige feestlocatie zoekt is Daily’s Rivium een A locatie. Kinderfeestje? Zakelijke bijeenkomst, bedrijfsborrel of verjaardagsfeest? Wij hebben voor ieder wat wils. Onze fijne ruimte is zeer centraal gelegen in de buurt van Capelle aan den IJssel, heeft een goede bereikbaarheid en ruime gratis parkeergelegenheid. Ons warme, creatieve en gezellige interieur maakt deze plek daarnaast geschikt voor een top feest.

Wat maakt Daily’s Rivium uniek?

  • Toegankelijke feestlocatie
  • Gezellige ruimte
  • Centraal gelegen in het Rivium, vlakbij Rotterdam
  • Gratis parkeren
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Zowel buiten als binnen

Iets te vieren? Wij maken er graag een feest van.

Lekker en betaalbaar

Als jij een feestje bij ons komt vieren kunnen wij de gasten voorzien van een lekker hapje en drankje. Wil je graag luxe hapjes of liever een oer-Hollands bittergarnituurtje? You name it. Wij maken niet alleen wat wij op onze kaart hebben staan maar kunnen ons aanpassen aan jouw wensen. Graag zorgen wij voor een ‘lekkere’ ervaring. Wist je trouwens dat we Sugo Pizza’s kunnen serveren? Deze ‘healthy’ snack staat bekend om drie belangrijke dingen: luchtig, krokant en gezond! En dat terwijl je pizza eet. Perfect voor een feestje.

Feestlocatie in Het Nieuwe Rivium

Wat ooit bedoelt was als dé plek voor kantoorpanden wordt nu omgebouwd tot een aantrekkelijk woongebied. Wonen en werken komen hier samen. Deze plek in de buurt van Capelle aan den IJssel is goed bereikbaar via de A16 en mooi gelegen aan de Maas. Ideaal om af te spreken voor een ontbijt, lunch, borrel of feestje. Doordat Daily’s zich bevindt in deze mooie plek voor wonen en werken hebben wij ons gericht op zowel zakelijke als privé feestjes.

Meedenkend

Van een gezellige lunch tot een uitgebreide borrel. Een gedekte tafel, walking dinner of buffet? Alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je het sowieso naar je zin hebt. Enthousiast? Wij wel!

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Feestlocatie huren | Capelle aan den IJssel

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0