Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Rivium

Op zoek naar een feestlocatie in Rivium? 

Kijk dan naar de mogelijkheden van onze locatie Daily's in het Rivium. Wij zijn een intiem, centraal gelegen ontbijt en lunch tent in het Rivium en daarnaast een uiterst goede feestlocatie. Van een zakelijke bijeenkomst, bedrijfsborrel of zelfs een verjaardagsfeest, zijn wij een goede en gezellige locatie voor een intiem event. Daarbij hebben wij voor ieder wat wils. Een gezamenlijke lunch kunnen wij voor je verzorgen of een borrel met lekkere hapjes is ook mogelijk. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden van jouw event. Met hoeveel man wil je komen en welke hapjes en drankjes mogen geserveerd worden? Wij helpen je graag met het organiseren van het event dat jij voor ogen hebt! 

Wat maakt Daily’s Rivium een unieke feestlocatie? 

  • Toegankelijke feestlocatie 

  • Gezellige ruimte  

  • Centraal gelegen in het Rivium, vlakbij Rotterdam 

  • Gratis parkeren 

  • Eindeloze mogelijkheden 

  • Zowel buiten als binnen 

  • Iets te vieren? Wij maken er graag samen met jou een feest van! 

Lekker en betaalbaar 

Graag nemen wij alles van jou uit handen als het gaat om de hapjes bedenken. Wij weten door onze ervaring wat mensen lekker vinden tijdens de lunch of tijdens de borrel. Wij zorgen er dan ook voor dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. In plaats van alleen bittergarnituur in de frituur te gooien, vinden wij het leuk om speciale gerechten te maken die echt voor een feestje zorgen. Neem bijvoorbeeld de Sugo Pizza’s. Deze ‘healthy’ snack staat bekend om drie belangrijke dingen: luchtig, krokant en gezond! En dat terwijl je pizza eet. Perfect voor een feestje in het Rivium! 

Feestlocatie in Het Nieuwe Rivium 

Wat ooit bedoeld was als dé plek voor kantoorpanden wordt nu omgebouwd tot een aantrekkelijk woongebied. Wonen en werken gaan hier dan ook samen komen. Onze locatie in Rivium is goed bereikbaar via de A16 en mooi gelegen aan de Maas. Ideaal om af te spreken voor een ontbijt, lunch, borrel of een feestje! Doordat Daily’s zich bevindt op deze mooie plek voor wonen en werken, organiseren wij zowel zakelijke als privé feestjes op aanvraag.  

Meedenkend 

Wij vinden het heel leuk om met je mee te denken over jouw event in het Rivium. Wij kunnen hierin lekker onze creativiteit kwijt en komen met een goed en sterk aanbod. Een gedekte tafel, walking dinner of buffet? Alles is mogelijk, niks is te gek. Wij bedenken graag passend eten bij het evenement en maken dit vers klaar in onze keuken in het Rivium. Interesse in onze feestlocatie in het Rivium? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden! 

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Feestlocatie huren | Rivium

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0