Tekst - Online Bestellen
Bestel nu online, lekker en snel!

Terwijl jij hard aan het werk bent op kantoor of thuis geniet van een dagje vrij, bereiden wij de lekkerste broodjes voor jou! Van een sandwich avocado tot een Barra Gallega met huisgemaakte ei-truffelsalade, wij bezorgen ontbijt en lunch bij je thuis of op het werk.

ONLINE BESTELLEN

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Broodjes bestellen Rivium

Broodjes bestellen Rivium

Broodjes bestellen op het Rivium? Collega’s voorzien van een lekkere lunch? Daily’s Rivium bereid dagelijks lekkere, verse en gezonde broodjes. Geen tijd om broodjes te halen? Binnen een paar eenvoudige stappen bestel je vers afgebakken broodjes, huisgemaakte salades en sapjes. Wij komen dit vervolgens op locatie bezorgen. Hierdoor hoeven jij en jouw collega’s het kantoorpand niet te verlaten. Heb je een vergadering en wil je hier belegde broodjes bij serveren? Bekijk dan de Lunch boxes. Speciaal voor bedrijven hebben wij de Daily’s lunchtafels. Afhankelijk van jouw wensen en het aantal personen kun je o.a. kiezen uit broodjes, borrelboxen en koffietafels. Wat je ook kiest, wij leveren vers en snel.

Lekkere broodjes met diverse soorten beleg

Op onze bestelpagina vind je een overzicht van de soorten broodjes die wij hebben. Onze lekkere broodjes worden elke ochtend vers afgebakken in onze speciale oven. Daarnaast bereiden wij de bestelling kort voor de bezorging zodat je zeker bent van een verse lunch. Elk belegd broodje is verkrijgbaar in vier broodsoorten namelijk:

  • Wit bolletje
  • Bruin bolletje
  • Barra Gallega
  • Bruine sandwich

Wat is een Barra Gallega?

Een Barra Gallega is van origine Spaans stokbrood. Deze krijgt de heerlijke krokante smaak doordat deze op steen wordt gebakken. Dit tarwestokbrood heeft een krokante korst en wordt bestrooid met bloem. Dit stevige Spaanse stokbrood is perfect te combineren met diverse soorten beleg. Gezond en vegetarisch? Kies dan bijvoorbeeld voor ons broodje Avocado, ei en tomaat. Trek in vis? Onze huisgemaakte tonijnsalade en salade makreel zijn voor vele favoriet.

Zoet of hartig?

Ons assortiment broodjes bestaat uit een selectie van zowel hartig als zoet beleg. Ook een combinatie is mogelijk. Zo bevat het broodje Sweet & Nutty rijkelijk beleg met pindakaas en hagelslag. De Sweet & Cheezy is ons broodje jam en kaas. Ben je een echte ‘zoetekauw’? Een ‘ouderwets’ bolletje Nutella mag beslist niet bij de lunch ontbreken. Voor de hartige liefhebbers onder ons hebben we o.a. de Daily Basic met kaas maar ook de huisgemaakte Ei-truffelsalade. Of wat denk je van een broodje Filet Americain speciaal?

Broodjes bestellen op het Rivium? Daily’s Rivium brengt ze op locatie. Dagvers!

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Broodjes bestellen Rivium

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0