Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Lunch bestellen in Capelle aan den IJssel

Lunch bestellen in Capelle aan den IJssel bij Daily’s Rivium

Lunch bestellen op werk of thuis in Capelle aan den IJssel? Gemakkelijk, snel en elke dag vers? In het ‘nieuwe’ Rivium vind je de gezellige broodjeszaak Daily’s Rivium. Als tweede locatie van Daily Rotterdam zijn wij dé plek voor een lekker, gezond ontbijtje, een rijkelijk belegd broodje en de bekende Rotterdamse Giraffe koffie. Onze locatie is niet alleen een topspot om te eten, drinken en relaxen maar ook om even te kunnen werken. Werk je mail bij terwijl je geniet van onze sandwich ei-truffelsalade of salade gerookte zalm. Liever doorwerken op kantoor? Daily’s komt ook naar je toe! Via ons gemakkelijke online bestelsysteem bestel je al onze broodjes, op het lekkerste moment van de dag.

Lunch bestellen voor bedrijven

Tijdens werk heb je vast trek in een vers broodje als lunch. Daily’s zorgt goed voor jou en jouw collega’s. Met verschillende soorten luxe belegde broodjes voorzien wij Capelle aan den IJssel en omgeving dagelijkse van een lekkere lunch. Van een sandwich gemarineerde kip tot een Barra Gallega Iberico ham. Maak deze lunch af met één van onze verse sapjes of een koud drankje. Liever een compleet verzorgde catering? Voor een compleet verzorgde lunch kies je één van onze lunchtafels.

Hoe kan je lunch bestellen?

Via de bestelpagina op onze website kan je gemakkelijk jouw bestelling plaatsen. Klik op het gewenste broodje en volg de stappen. Meer informatie over de ingrediënten? Door op het product te klikken kun je meer informatie vinden. Heb je speciale wensen? Hier houden wij uiteraard rekening mee. Al onze broodjes worden elke dag vers gemaakt.

Wij maken graag de lekkerste broodjes van het Rivium

Zorgeloos genieten van een lunch op kantoor of thuis in Capelle aan den IJssel? Wij maken graag de broodjes. Alle broodjes worden vers afgebakken in eigen oven. Optimaal genieten dus! Naast losse broodjes kun je ook complete lunchtafels bestellen. Van een Daily’s basic tot een luxe broodje met Carpaccio.

Liever even de deur uit? Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze broodjeszaak op Rivium 1e straat 121A. Bij lekker weer kun je genieten van ons ruime terras. Want er is niets lekkerder dan een frisse neus halen tijdens het werk.

Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Lunch bestellen in Capelle aan den IJssel

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0