Tekst - Online Bestellen / open voor verhuur
Huur onze locatie!

Locatie huren op een unieke locatie in het Rivium, dichtbij Rotterdam? Daily’s is de gezelligste ‘huiskamer’ van het Rivium. Met de sfeervolle inrichting, prachtig terras, ruime (gratis) parkeergelegenheid en centrale locatie zijn wij de perfecte plek voor elke zakelijke- en familiaire gelegenheid.

HUUR ONZE LOCATIE

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Belegde broodjes

Belegde broodjes snel online bestellen!

Heb jij trek in een vers belegd broodje? Bij Daily’s kun je online diverse belegde broodjes bestellen. In onze webshop vind je een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden wat betreft beleg. Daarna kies je wat voor soort broodje je wilt. Kies jij voor een barra gallega, een sandwich of een wit of bruin bolletje? Vervolgens plaats je het belegde broodje in het winkelwagentje! Je kunt daarna aangeven of je het belegde broodje komt afhalen in onze lunchroom in Rivium of dat we het belegde broodje bij je thuis of op kantoor bezorgen!

Luxe belegde broodjes voor de lunch

Het assortiment belegde broodjes bij Daily’s bestaat uit vele verschillende broodjes. Zo vind je onder andere luxe belegde broodjes, zoals een broodje carpaccio, een broodje iberico ham of een broodje huisgemaakte ei-truffelsalade. Geen zin in een uitgebreid broodje, maar toch even in een lekkere lunch? Bij Daily’s kun je ook kiezen voor een broodje kaas, Nutella of ham. Wat je wensen ook zijn, bij Daily’s vind je het geschikt belegde broodje voor jouw lunch!

Vegetarische belegde broodjes

Wil je graag vegetarisch eten? Ook dat kan bij Daily’s! Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan vegetarische belegde broodjes. Wat dacht je van een broodje gezond of een broodje avocado? Kies voor een gezonde en gemakkelijke lunch met de belegde broodjes van Daily’s. Heb je andere dieet wensen? Laat het ons weten! Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen zodat ook jij kan genieten van een vers belegd broodje!

Belegde broodjes bestellen bij Daily’s

Even geen zin om zelf je lunch te regelen? Bestel jouw belegde broodje via de website van Daily’s! Onze belegde broodjes zijn vers en met liefde gemaakt. Daarnaast zijn ook veel van onze producten zoals de ei-truffelsalade huisgemaakt! Heb je vragen over onze broodjes? Neem contact met ons op

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium

Stel uw vraag

Belegde broodjes

Weekactie Tekst
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Milieubewust

Ook bij Daily’s Rivium houden wij rekening met het milieu. Zo minimaliseren wij het gebruik van plastic en werken wij met merken die sociale projecten ondersteunen. Eten weggooien doen wij niet! Samen met Too Good To Go gaan wij voedselverspilling tegen. Bestel dagelijks jouw heerlijke Magic Daily Box tegen een kleine prijs. 

Ontbijt-Dailys-Rivium

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - 2 Kolommen

Gemaakt met liefde

Onze heerlijke broodjes, flapjacks, croissants en koekjes worden elke ochtend vers gebakken. Naast onze samenwerkingen met grote merken zoals Giraffe koffie verkopen wij huisgemaakte producten. Onze heerlijke ei-truffel salade en tonijnsalade zijn met liefde voor jou bereid. 

Verse-broodjes-Dailys-Rivium-Capelle-aan-den-IJssel

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst vervolg overwerkmaaltijden
Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Tekst - Quote

De perfecte locatie in het Rivium waar wonen,
werken en goed eten en drinken samenkomen.

Daily's Rivium logo
Daily's Rivium
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
0